ZWEM- EN WATERPOLOCLUB PWC BUITENPOST
www.pwcbuitenpost.nl

NIEUWSWaterpolo Clinic Succesvol

Jeugwaterpoloclinic succesvol!

https://defeanster.nl/artikel/1119855/prima-opkomst-bij-jeugdwaterpoloclinic.html

Goede promotie voor de waterpolo afdeling van PWC afgelopen zaterdagmiddag. Met een opkomst van 27 deelnemers, was de jeugdwaterpolo clinic een succes. In de 2 uur durende clinic maakte de jeugd kennis met de techniek en het spel waterpolo. Aan het einde werd er gezamenlijk met ervaren jeugd van PWC, een wedstrijd gespeeld.
De deelnemers deden enthousiast mee en de organisatie kan terug kijken op een geslaagd evenement. Een mooi begin van het nieuwe seizoen van PWC.
PWC gaat zich de komende weken met 2 jeugdteams  en 1 heren team voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen dat in oktober begint. 
Voor wie de clinic heeft gemist en graag eens kennis wil maken met waterpolo, is welkom om op de woensdag- en vrijdagavond bij de training te komen kijken. Er wordt vanaf 17.45u getraind in zwembad de Kupe te Buitenpost.Nieuws! Vanaf maandag 18 mei gaat De Kûpe weer gefaseerd open en wij mogen ook weer starten! Hetzij wel op iets andere tijden en in andere vorm. We zijn als bestuur en trainers hard bezig een plan te maken en sturen hierover een mail naar alle leden als dit plan klaar is. Op dit moment kunnen we echter nog geen startdatum geven. Wordt vervolgd!